- هر کسی می خواهد گزينه خودش را به تيم ملی تحميل کند
- صدای زنگ خطر را نمی شنويد؟
جواد حسينی - سکوت معنی دار منتقدان محافظه کار درباره انتخاب سرمربی تيم ملی سوالات بسياری نزد افکار عمومی به وجود آورده که چرا افرادی که تا ديروز در صف اول منتقدان فدراسيون فوتبال بودند به يکباره سکوت کردند تا همه چيز در برزخ بی پاسخی سپری شود.محمد مايلی کهن تلفن خود را روی پيغام گير قرار داده، بيژن ذوالفقارنسب اظهارنظر درباره مساله انتخاب سرمربی تيم را به وقت ديگری موکول می کند و مجيد جلالی منتقد اصولگرا می گويد: «در مقطع فعلی صحبت کردن هيچ کمکی به روند جريان نمی کند!»، امير قلعه نويی برای جلوگيری از حاشيه های فوتبالی به تماس های خود پاسخ نمی دهد تا يک مساله برای افکار عمومی مشخص شود که گزينه های موجود در ليست هيات رييسه فدراسيون مهر سکوت بر لبان خود زده اند تا شانس رسيدن به نيمکت تيم ملی را با طرح سخنان انتقادی از دست ندهند اما يک نفر مثل هميشه واهمه ای از حرف زدن ندارد، علی دايی آقای گل فوتبال جهان بی پرده واقعيت ها را به زبان می آورد اما روی يک جمله مرتب تاکيد می کند: «حرف زدن فايده ای ندارد، همان بهتر که آدم سکوت کند و تنها نگرانی را احساس کند.»
تمايل داريد درباره وضعيت انتخاب سرمربی تيم ملی با هم حرف بزنيم.
< من درباره تيم ملی هيچ حرفی ندارم!
اگر شما هم از مصاحبه خودداری کنيد مردم علی دايی را هم در جمع منتقدان مصلحت انديش قرار می دهند.
<چه مصلحتی؟ من هيچ منافعی در قبال اين موضوع ندارم؛ تنها به اين دليل حرف نمی زنم که فايده ای ندارد، مثلا امروز من صحبت کنم مشکل حل می شود؟
اما مردم انتظار دارند حقيقت را بدانند، اين همه تعلل در انتخاب سرمربی تيم ملی موج شديدی از نگرانی را به همراه آورده.
< ببخشيد انگار شما در اين کشور زندگی نمی کنيد، مردم ما بهتر از همه می فهمند. نگرانی مردم مربوط به امروز و ديروز نمی شود، مردم ما نزديک به دو سال است که نگران سرنوشت فوتبال هستند.
ولی اينک موج نگرانی به حد قابل توجهی بالا گرفته و اين را می توان يک زنگ خطر حساب کرد.
< انگار صدای زنگ خطر را نمی شنويد ... زنگ خطر از همان روز اول به صدا درآمد، در شرايط فعلی جو بدی حاکم شده. هر کسی می خواهد گزينه خود را به تيم ملی تحميل کند. اگر کسی دلش برای فوتبال ايران می سوخت اوضاع به مراتب بهتر از امروز بود. همان بهتر که آدم سکوت کند و حرف نزند اما در جريان باشيد زنگ خطر برای فوتبال ايران مدت هاست به صدا درآمده است.
اما با سکوت هيچ چيز درست نمی شود.
< مثلا با حرف زدن من درست می شود؟ چرا از من می پرسيد؟ از آقايانی که اين وضع را به وجود آوردند سوال کنيد که چرا فوتبال ايران به اين روز افتاده. امروز چه کسی نگران فوتبال ملی ما نيست. وجود برخی مسائل فوتبال ملی ما را تا حد نابودی پيش برده است.
در خبرها آمده بود که خاوير کلمنته با قبول شروط فدراسيون فوتبال آمادگی خود را برای عقد قرارداد رسمی اعلام کرده است، اين موضوع عجيب نيست؟!
< چرا عجيب باشد، کلمنته از اول هم اين موضوع را در قراردادش ديده بود، او می دانست که تنها سی روز می تواند به مرخصی برود اما اتفاقاتی ديگر باعث شد وی از همکاری با ايران صرفنظر کند.
چه اتفاقاتی؟
<از من نپرسيد، مگر فدراسيون مسوول ندارد که شما از آنها سوال کنيد. من تنها می دانم که نخواستند کلمنته در ايران باشد که همين اتفاق رخ داد.
درباره سايپا که می توانيد راحت حرف بزنيد.
<من اگر نمی خواستم جواب شما را بدهم .هيچ وقت تلفنم را جواب نمی دادم، حرف من اين است که کسی گوش شنوا ندارد که حرف و واقعيت را بشنود. شما سوالتان را بپرسيد پاسخ می دهم.
advertisement@gooya.com |
|
در آستانه آغاز رقابت های ليگ قهرمانان قرار داريم، برای بازی اول مقابل کويت اسپورت اطلاعات لازم را در اختيار داريد؟
< از حريف شناخت کاملی نداريم اما قرار است ظرف چند روز آينده فيلم بازيهای اين تيم را آناليز کنيم تا نسبت به چگونگی آمادگی اين تيم اطلاعاتی را به دست آوريم اما مساله مهم اينجاست که آنها در شرايط ايده آلی قرار دارند و يکی از شانس های قهرمانی در ليگ کويت به شمار می روند لذا نمی توان آنها را يک حريف دست و پا بسته فرض کرد، با اين حال بازيکنان ما تلاش می کنند با دست پر از زمين خارج شوند.
فشردگی مسابقات داخلی شما را برای ديدارهای ليگ قهرمانان نگران نمی کند.
<خوشبختانه آنقدر مهره و بازيکن در اختيار داريم که فشردگی ليگ را تحمل کنيم. برای کادر فنی سايپا مهم آمادگی بازيکنان است و بدون شک هر بازيکنی که آماده باشد در ترکيب تيم قرار می گيرد.
چند درصد اميد به موفقيت در اين بازيها داريد؟
< توکل به خدا می کنيم و با جان و دل می جنگيم تا از حيثيت حرفه ای خود دفاع کنيم.