پنجشنبه 14 مهر 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

درگذشت مهرداد مشايخی، سازمان جمهوريخواهان ايران

مهرداد مشايخی، دوست وهمرزم ما، يکی از چهره های درخشان روشنفکران آزاديخواه وسازمانگری معتقد به ساختن سازمانهای سياسی مدرن، امشب در واشينگتن پس از ماه ها مبارزه با بيماری سرطان، درگذشت. ما همه سوگوارِ از دست دادن اين يار ديرين و پايه گذار سازمان جمهوريخواهان، درگذشت او را به خانواده و تمام دوستانش تسليت ميگوييم.

نام مهرداد مشايخی بدون ترديد در تاريخ پيکارهای آزاديخواهانه مردم ايران جاودان خواهد ماند.

پنجم اکتبر ۲۰۱۱
سازمان جمهوريخواهان ايران



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


مهرداد مشايخی ۱۶ مرداد ماه سال ۱۳۳۲ به دنيا آمد. در سه سالگی همراه پدر و مادرش به پاريس رفت و دوران کودکستان را تا پنج سالگی در آنجا طی کرد. زبان فرانسه را ياد گرفته و به خوبی تکلم می‌کرد. دوران تحصيلی اش از ابتدا تا انتها را در دبستان ميس‌مری، راه زندگی و دبيرستان انديشه در تهران طی کرد. به ورزش، مخصوصا فوتبال و واليبال، علاقمند بود. از علائق دوران نوجوانی اش کتاب خواندن بود. پس از خاتمه دبيرستان، در رشته طبيعی، در کنکور دانشکده دندانپزشکی شرکت و به دانشگاه راه يافت.

پس از يک سال تحصيل دانشگاهی، تصميم گرفت که به آمريکا رفته و تحصيلا‌تش را ادامه دهد. در آمريکا به تحصيل اقتصاد در دانشگاه وسترن ريزرو در ايالت اوهايو پرداخت و ليسانس خود را از آن دانشگاه دريافت کرد. و بعد تحت تاثير دايی اش، دکتر امير‌حسين آريان‌پور، رشته اقتصاد سياسی و جامعه شناسی را انتخاب کرد و فوق ليسانس و دکترای خود را از دانشگاه آمريکن در واشنگتن با نمرات بسيار بالايی به دست آورد.

در سال‌های قبل از انقلاب به سازمان کنفدراسيون دانشجويان پيوست. پس از پيروزی انقلاب برای مدتی کوتاه به ايران رفت، ولی به زودی پی برد انقلاب ايران به هيچيک از آرزوها و خواسته‌های او و دوستانش جامه عمل نپوشانده و مسيرش خلاف جهتی است که او و ديگران آرزو می‌کردند. به اين علت با نا‌اميدی و دلسردی به آمريکا برگشت.

در سی سال گذشته از او صدها نوشته تحقيقی و پرمحتوا باقی مانده است. برقراری عدالت اجتماعی برای همگان از مهمترين دغدغه های او بود.

(به نقل از شهروند ـ کانادا)


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016