$pda_agents = Array('Windows CE', 'NetFront', 'Palm OS', 'Blazer', 'Elaine', 'WAP', 'Plucker', 'AvantGo'); $http_user_agent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']; foreach($pda_agents as $pda_agent) { $found = stristr($http_user_agent, $pda_agent); if($found) header('Location: /english/pda.php'); } ?>
بخوانید!
20 خرداد » نتايج بررسيها نشان داد: فايروالها پاسخگوي تهديدهاي كنوني نيستند، ايسنا
20 خرداد » ايسر نت بوك سه بعدي عرضه ميكند، ايسنا 20 خرداد » کنترل بيماريهاي واگيردار در ژاپن به کمک تلفنهاي همراه، همكاران سيستم 20 خرداد » موفقيت چشمگير تلفن هوشمند Palm Pre، همكاران سيستم 20 خرداد » دشمن هزینه کافینت را برای جوانان رایگان کرده است!، فارس
پرخواننده ترین ها
» دلیل کینه جویی های رهبری نسبت به خاتمی چیست؟
» 'دارندگان گرین کارت هم مشمول ممنوعیت سفر به آمریکا میشوند' » فرهادی بزودی تصمیماش را برای حضور در مراسم اسکار اعلام میکند » گیتار و آواز گلشیفته فراهانی همراه با رقص بهروز وثوقی » چگونگی انفجار ساختمان پلاسکو را بهتر بشناسیم » گزارشهایی از "دیپورت" مسافران ایرانی در فرودگاههای آمریکا پس از دستور ترامپ » مشاور رفسنجانی: عکس هاشمی را دستکاری کردهاند » تصویری: مانکن های پلاسکو! » تصویری: سرمای 35 درجه زیر صفر در مسکو! شمار کاربران اينترنت در ايران به "هفت ميليون" رسيد، بي بي سي فارسيمقام های ايرانی می گويند هم اکنون هفت ميليون نفر در کشور به اينترنت دسترسی دارند. هرچند تنها سه و نيم ميليون نفر از اين افراد به طور منظم از اينترنت استفاده می کنند، اين رقم نمايانگر رشدی چشمگير در مقايسه با يک ميليون نفری است که دو سال قبل به اينترنت دسترسی داشتند. ظاهرا مقام های ايرانی از افزايش شديد علاقه مردم به اينترنت به خود می بالند. يک سخنگوی دولت اخيرا گفت که مبادله اطلاعات اکنون مهم ترين معامله در اقتصاد بين المللی است.
اما ظهور هزاران سايت تازه، گپستان و وبلاگ در ايران، دولت اين کشور را که گهگاه به عمليات سانسور دست می زند با چالش های خاصی روبرو کرده است. با اين حال کاربران اينترنت و تامين کنندگان خدمات اينترنتی در ايران به بازی موش و گربه با مقامات عادت دارند. کليه شرکت های خصوصی ارائه کننده خدمات اينترنتی برای دريافت مجوز فعاليت مجبور هستند وب سايت هايی را که در دسترسی کاربران قرار می گيرد گزينش کنند. هزاران ايرانی وبلاگ های خود را راه اندازی کرده اند و در آن درباه کليه موضوع های ممنوعه از عشق و روابط جنسی گرفته تا مقررات پوشش اسلامی و اوضاع سياسی بحث می کنند. راه اندازی وبلاگی تحت يک نام استعاری که عامل جذابيت آن است، کار دشواری نيست. درحالی که محافظه کاران تندرو در توقيف روزنامه های اصلاح طلب توفيق می يابند، شمار فزاينده ای از روزنامه نگاران برای ادامه فعاليت به اينترنت روی می آورند.
مقام های ايرانی همواره مايل به اثبات اين نکته بوده اند که يک کشور اسلامی نيز می تواند مانند کشورهای غربی مدرن و از لحاظ فنی پيشرفته باشد.
Copyright: gooya.com 2016
|